Spelregels

Het Genneps Initiatief wordt beheerd door een onafhankelijk team van vrijwilligers. Zij beoordelen aan de hand van onderstaande spelregels of de aangemelde initiatieven op de website passen. Is dit het geval, dan zorgen zij ervoor dat het initiatief op de website verschijnt.

  • De initiatieven op deze website dragen eraan bij dat inwoners in de gemeente Gennep elkaar kunnen ontmoeten en kunnen meedoen.
  • Initiatieven die een commercieel doel dienen, worden niet geplaatst.
  • Initiatieven die in strijd zijn met de algemeen gangbare omgangsnormen en initiatieven die niet verifieerbaar zijn, worden niet geplaatst.

Het redactieteam doet zijn uiterste best de inhoud van deze website actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, meld dit dan via info@hetgennepsinitiatief.nl of gebruik de knop Contact.

 

 

Kennis delen en inspireren

Het Genneps Initiatief is mede mogelijk gemaakt met steun van de gemeente Gennep. Door het beschikbaar stellen van deze website, waar iedereen in onze gemeente kennis kan delen over initiatieven en elkaar kan inspireren, hoopt de gemeente bij te dragen aan de eigen kracht en de onderlinge betrokkenheid van de inwoners.