Proclaimer

Het Genneps Initiatief is een website voor en door de inwoners van de gemeente Gennep. Iedereen kan een initiatief, activiteit of voorziening aanmelden, die het mogelijk maakt dat mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen meedoen in de gemeente Gennep.

Een onafhankelijk redactieteam, bestaande uit vrijwilligers, beheert Het Genneps Initiatief. Zij zorgen ervoor dat aanmeldingen worden geplaatst, op voorwaarde dat deze voldoen aan de spelregels van deze website.
U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die u aanlevert. Het redactieteam is niet verantwoordelijk en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

De vrijwilligers van het redactieteam doen hun best om de website actueel en juist te houden. Zij zorgen ervoor dat een bericht wordt aangepast of verwijderd als het initiatief niet langer actueel of beschikbaar is. Komt u onverhoopt toch iets tegen dat niet klopt of verouderd is, dan kunt u dit melden via info@hetgennepsinitiatief.nl.